Letošnja zima nas je že dodobra obdarila s snegom, ki nam je pričaral pravo belo pravljico.

Z zimo pa je prišel tudi težko pričakovani december – mesec, ki prinaša veselje in radost, ko skušamo pozabiti vse slabo, kar se je zgodilo, in pripraviti prostor novemu, boljšemu, še neznanemu …

Letošnji december je precej drugačen od tistih, ki smo jih bili vajeni. Do nedavnega smo v tem času starše in krajane razveseljevali s tradicionalnim božično-novoletnim bazarjem, na katerem smo na praznično okrašenih stojnicah ponujali raznovrstne izdelke, ki so jih učenci sami izdelali v okviru pouka, tehniškega dne ali na popoldanskih delavnicah.

Da bi malo obudili spomin na ta nepozabna druženja, smo bazar tokrat izpeljali preko spleta, kjer so lahko starši naših učencev dostopali do spletnega kataloga, v katerem so bili zbrani vsi izdelki, ki so jih učenci izdelali za to priložnost. Tako so bili v katalogu na ogled adventni venčki, različni novoletni okraski, božični aranžmaji, unikatne voščilnice in še kaj. Starši so lahko preko spletne naročilnice izbrane izdelke tudi naročili in verjamemo, da so zagotovo našli kaj zase, za svojo dušo in ustvarjanje prazničnega vzdušja dóma.

Za naročeno so starši prispevali prostovoljni prispevek, ki smo ga namenili za šolski sklad in s tem izvajanju šolskih dejavnosti, ki se krijejo iz šolskega sklada.

Iskrena hvala za vse prispevke!

Ker je bilo zanimanje za izdelke izredno veliko, so hitro pošli, zato smo katalog umaknili s spleta. Izdelke, ki že krasijo številne domove, pa si lahko ogledate na priloženih fotografijah.

Na tem mestu bi se staršem zahvalili za lepe in spodbudne besede, ki so jih namenili našim mladim ustvarjalcem in njihovim učiteljem.

Učitelji, učenci in ravnatelj OŠ Šentjanž pri Dravogradu

KATALOG (samo fotografije, video – naročanje končano)

Skupno 195 obiskov, današnjih obiskov 1