Kako čas hitro beži. Komaj smo prispeli na Roglo že je za nami polovica šole v naravi. Vsak dan, v katerega se prebudimo tukaj, je čisto nasprotje prejšnjega. Današnji dan je bil že kar nekoliko “kičast”. Nebo brez oblačka, prijetne zimske temperature in dobra snežna podlaga. Le kaj si lahko še želimo.

Po zajtrku smo se takoj podali na smučišče. Tam smo bili tako osredotočeni na izpopolnjevanje naše smučarske tehnike, da smo nekoliko pozabili na dokumentiranje. Zaradi pomanjkanja slikovnih dokazov nam boste morali verjeti na besedo, imeli smo se lepo. Z veseljem pa vam sporočamo, da smo se danes vsi vozili po sedežnici.

Po smučnju so k nam na obisk prišli predstavniki Gorske reševalne službe Koroška. Predstavili so nam svoje delo, opremo s katero rokujejo, prvo pomoč v gorah, načine iskanja zasutega ponesrečenca in delo reševalnega psa. Na tem mestu se nam zdi edino primerno, da se vsem najlepše zahvalimo. Torej Miran Kaker, Milan Plesec, Peter Naglič, Polona Moličnik in kuža Kan najlepša hvala, da ste bili pripravljeni žrtvovati svoj prosti čas zato, da ste se lahko družili z nami in nas naučili veliko novega!

Čas do večerje je hitro minil in po večerji smo se ponovno odšli namakat v bazen ter rekreirat v telovadnico.

Tako je kot bi trenil minil še tretji dan in z mislimi, ali bolje rečeno s sanjami, smo že pri jutrišnjemu.

Lep športni pozdrav

 

 

Skupno 283 obiskov, današnjih obiskov 1